Antar utmaning

Jag antar E-Ls utmaning men jag fuskar lite för bild nr 6 i min mapp var en bild på mig och det kändes ingen roligt att lägga ut så jag tar bild nr 1 istället. Sen vet jag inte ens om bilden kommer med här i bloggen eftersom jag aldrig lagt upp bilder tidigare och vet inte riktigt hur jag ska göra, men är inte rädd för att pröva och göra fel :))Vet inte om den här bilden behöver så mycket beskrivning. Det är en bild tagen av min dotter (som tagit nästan alla bilder jag har). Ni kan här se att hennes katter verkligen är vaktkatter för dom vaktar så att Ödlan i terrariumet inte kan smita eller om dom nu vaktar om en syrsa skulle smita så dom får sig en godbit att tugga i sig eller så är det bara varmt och skönt att ligga ovanpå lampan :))

Nu utmanar jag alla som läser här inne att anta utmaningen att lägga upp den 6:e bilden i den 6:e mappen och ge en beskrivning på bilden.

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Se där ja, bild i bloggen fixade du ju. Det var väl inte svårt!! ;o)

Kram E-L

2009-02-05 @ 12:22:28
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Sanna

Att jag nog bara har bilder på grisarna är ingen hemlighet. ;) De är mina små underverk, och förtjänar att få vara på alla bilder. :DJa, nästa gång stannar vi längre, eller så får du hänga med mamma till oss när vi flyttat!

2009-02-06 @ 20:16:14
Postat av: Eva-Lena

Ha ha, fundfodringar!!! Ähh, ändrar inte, det får stå kvar. Natti natti, ska nog själv snart krypa under täcket.

Kram E-L

2009-02-06 @ 22:01:06
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: CATWOMAN

Den bilden var fin... katterna ligger och leker securitasvakter... bara batongen som fattas men de har ju klorna som sagt var... och en snabb reaktionsförmåga... önskar dig en bra helg

2009-02-07 @ 13:27:28
URL: http://catwoman1955.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0