Vita bilar och snö!!

Varför ger man sig ut och kör omkring i en vit bil i total snökaos..Är folk inte riktigt kloka *S*
Vi åkte bort och klippte klorna på Aragon och när jag skulle svänga ut från parkeringen så fanns där en stor snövall när jag tittade mot höger..Ingen bil såg ut att komma så jag svänger ut till vänster. Plötsligt skriker Kenneth..AKTA STANNA..Men jag kunde ju inte ställa mig på bromsen för då har jag ju sladdat in i den andra bilen..Bara att gasa lite samt svänga över på den andra körbanan. Allt gick bra och än en gång var min högre makt med mig eller var det kanske min egen skicklighet :))
Min lilla pålitliga pärla
Här snöar det nu som bara den och jag sitter och funderar på hur jag ska ta mig hem till Stockholm i morgon bitti. Jag ska när jag kommer till Stockholm in till bilverkstaden först (betala en liten skuld) sen hem och kl 10:30 har jag tid på Vårdcentralen för att träffa en läkare (visst är jag duktig Eva). Jag ska nu en gång för alla ta reda på vad som felas i min kropp. Orkar liksom inte ha det så här längre och vill inte ha huvudvärk så gott som hela tiden. Kroppen värker ibland konstant och har ju blivit ett normalt tillstånd för mig. Men så här kan jag ju inte ha det för resten av livet. Att vakna mitt i natten och inte kunna somna om för att kroppen värker är ingen höjdare.
Vill till denna stillhet och till kvinnan som bor här
Har ju haft så här i många år nu och börjar bli lite van att ha det så. Men bara för att det är en vana så behöver det ju inte vara bra :))
Jag hoppas och ber nu att jag kan få fram hur jag mår och att jag inte förminskar det som är. Jag har ju så svårt med att beklaga mig och har jag inte ont just då så är det så svårt att förklara hur värken är. Jag vill egentligen inte ha den uppmärksamt som en läkarundersökning innebär..Jag vill liksom inte vara huvudpersonen här. Men tänk om jag kan få hjälp, tänk om de hittar felet på denna kvinna och det finns botemedel :))
Men jag tror och kommer att ta upp om detta kan bero på att jag är kvicksilverförgiftad. Att allt kommer från mina trasiga tänder..Då kanske jag får hjälp med att sanera min mun och kan samtidigt på ett Hollywood leende :))
Jaja allt står skrivet i stjärnorna. nu ska jag börja med maten så vi får middag idag också.
Kärlek

Kommentarer
Postat av: CW

Denna blogg har jag missat antagligen pga av allt julbökeri:)Jag ler då jag ser bilden på båten. Ja du i min stuga råder lugn och ro minsann. Där kopplar man bort det vanliga livet och bara är i stunden.

Jag vet inte vad det beror på men man blir avslappnad där ute med skogen intill och havet i närheten. Minns du då vi var ute på klipporna och fotade… det var kul.Så bra att du tagit kontakt med doktorn. Första steget är taget så resten kommer att flyta på bra. Viktigast är ju att utesluta att man har brist på ngt ämne eller så. Jag förstår exakt hur du känner inför att sitat hos doktorn och berätta hur man mår.

Det är svårt… ett tips är att skriva ned på ett papper hur det känns och ta med det. Jag är oftast glad och då ser man pigg ut fastän man kanske inte är det inombords i kroppen.BRA att du lyssnade på Dr Frog dvs JAG :))) lavvar dig KRAM

2010-12-25 @ 12:02:37
URL: http://dajmstrut.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0